hand-2308932_1920 (1)

ePatch: Hjärtövervakning med långtids-EKG

Vi är glada att meddela att vi nu har utökat våra möjligheter att undersöka hjärtat med den senaste tekniken inom långtidsekg. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda ännu mer omfattande och detaljerad övervakning av hjärtats funktion, vilket leder till bättre diagnoser och behandlingar för våra patienter.

E-patch Långtids EKG är en modern metod för att övervaka hjärtats elektriska aktivitet över en längre tidsperiod. En E-patch är en liten, bärbar enhet som fästs på huden och registrerar EKG-data kontinuerligt under flera dagar, oftast upp till två veckor. Denna metod är mycket användbar för att upptäcka oregelbundna hjärtrytmer, som ofta inte uppträder under en kortare EKG-undersökning på en klinik.

En av de stora fördelarna med E-patch är dess bekvämlighet och användarvänlighet. Eftersom den är liten och trådlös kan patienten leva som vanligt under övervakningsperioden, inklusive att arbeta, träna och sova. Data från E-patchen laddas ner och analyseras av specialister, vilket ger en detaljerad bild av hjärtats funktion över tid.

Denna teknik har revolutionerat kardiologisk diagnostik genom att möjliggöra mer exakt och omfattande övervakning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *